Burgerzaken werkt 's middags en woensdagavond op afspraak. Zonder afspraak kunt u iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij Burgerzaken terecht. Voor het Klant Contact Centrum en de Meedoenbalie is het maken van een afspraak niet nodig.

Een afspraak kunt u alleen maken voor de volgende werkdag of later. Wilt u dezelfde dag langskomen? U kunt dan 's ochtends tussen 9.00 en 12.00 uur zonder afspraak bij ons terecht.

Medewerkers

Foto Peter Bos
Wijkverbinders vormen een schakel tussen inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente. U kunt bij hen terecht wanneer u een initiatief of idee heeft voor uw dorp, wijk of buurt. Maar ook als u iets signaleert waar u aandacht voor wilt of wanneer u een verbeterpunt ziet in uw omgeving. Wijkverbinders bieden een luisterend oor, denken met u mee en brengen mensen met elkaar in contact.
Voor inwoners is het soms lastig om de weg te vinden naar de juiste persoon bij de gemeente. Doordat de wijkverbinders in dienst zijn van de gemeente kunnen ze u makkelijk de weg wijzen. Daarnaast weten zij wat er speelt in de wijken en kunnen zo snel verbindingen leggen.
Werkzaam in de wijken: Brunnepe, Hanzewijk, Greente
Wijkverbinder

Locaties

Stadhuis Gemeente Kampen

Burgemeester Berghuisplein 1
8261 DD Kampen