De Kern maatschappelijke dienstverlening biedt hulp bij vragen of problemen waar u alleen niet uitkomt. U kunt bij ons terecht voor algemeen maatschappelijk werk, school- en bedrijfsmaatschappelijk werk, sociaal raadslieden, Formulieren Brigade en groepswerk. De hulpverlening van De Kern is vrijwillig, dichtbij en gratis.

Problemen horen helaas bij het leven. Erover praten met vrienden, familie of bekenden kan helpen. Soms komt u er echter samen met hen niet uit. Misschien is er ook wel niemand in uw omgeving met wie u over uw probleem durft of kunt praten. Dan kunt u gebruik maken van de vertrouwelijke hulp van het Algemeen Maatschappelijk Werk.
 
Geen kosten
Aan de hulp zijn in principe geen kosten verbonden. Het komt een enkele keer voor dat we voor een cursus een kleine bijdrage vragen. Dit wordt altijd vooraf vermeld.  
 
Hoe helpen wij u?
Door individuele gesprekken, relatiegesprekken of gezinsgesprekken zoekt u samen met een maatschappelijk werker naar de beste oplossing voor uw vraag of probleem. Misschien is een groepstraining een goede oplossing voor u. Misschien een kort traject van vijf gesprekken. Sommige moeilijkheden zijn individueel op te lossen, voor andere moeilijkheden is het beter om andere personen - bijvoorbeeld uw partner of een instelling - erbij te betrekken.

 

Medewerkers

Foto Alita Bastiaannet

Heeft u vragen of problemen waar u zelf niet uitkomt? Voor hulp, informatie en advies kunt u terecht bij het algemeen maatschappelijk werk van De Kern. Onze hulpverlening is vrijwillig, dichtbij en gratis. U kunt mij bellen, mailen of langskomen op een spreekuur.Het spreekuur is dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 bij Welzijn, Vloeddijk 79.

Maatschappelijk werker

Locaties

De Kern Maatschappelijke Dienstverlening

Bregittenstraat 40
8261 KH Kampen